Skip to main content

DYFA NY

INDUSTRI
PARTIER

Industrifönster och industripartier har blivit ett modernt och populärt inslag i dagens hem. Inget hem är det andra likt vilket innebär olika vinklar, mått och förutsättningar. Med Industrifönster från DYFA New York skapar man en ljus inomhusmiljö, men ändå med viss avskärmning.

Unikt system i glas och aluminium

Med ensamrätt i Sverige tillverkar vi industrifönster DYFA NEW YORK® SYSTEM, vilket är ett unikt och patenterat modulsystem i glas och aluminium som skapar den rätta industrikänslan. Tillverkningen äger rum i vår produktionsanläggning i Varberg där partierna måttanpassas efter dina specifika önskemål. Du bestämmer alltså själv hur stora och hur många rutor som ska produceras. 

Skräddarsy dina industrifönster – precis som du vill ha dem

Profilerna finns som standard i svart RAL 9005 i strukturlack och 6 mm härdat säkerhetsglas. Ett fast parti kan du kombinera med en slagdörr eller en skjutdörr. Det finns olika bredder på dörrbladen, antingen 30 mm eller 75 mm.

Skapa unika rum

New York-systemet är inspirerat av gamla smidesjärn partier och karaktäriseras av en hög nivå på finish, låg vikt och inga synliga skarvar. Vi hjälper dig att skapa ett unikt rum.

Teknisk information

DYFA New Yorks glasväggar erbjuder oändliga användningsområden som alla kan kombineras med våra karm- och skjutdörrar. Glasväggarna är producerade antingen med individuella glasmoduler eller som helglasväggar med utanpåliggande spröjs på båda sidor glaset.

Karmdörren finns i två typer och båda kan fås som både enkel- och dubbeldörr.

H1: Ramdörr med gångjärn och 95 mm ram
H2: Ramdörr med gångjärn och 50 mm ram

Gångjärns dörrarna levereras integrerat i aluminiumkarmen klar för installation, med låskista, bortsett från H2, som bara levereras med magnetlås och L-grepp. Kompletteringar kan göras med dörrhandtag/trycke/stånggrepp till H1 dörren.

DYFAs skjutdörr bygger på samma principer som de övriga dörrtyperna. Skjutdörren kan levereras med två olika toppskenor, varav den ena monteras i vägg eller tak. Ett mer markant och rustikt utseende fås genom att välja toppskenan med synliga hjul, inspirerat av gamla ladugårdsdörrar.

S1: Skjutdörr med 95 mm ram
S1-R: Skjutdörr med 95 mm ram och synliga hjul
S2: Skjutdörr med 50 mm ram
S2-R: Skjutdörr med 50 mm ram och synliga hjul

Bildgalleri

    Låt dig inspireras

    Villa Walldén