Skip to main content

DYFA NY

DYFA Industriväggar

Industrifönster o väggar

DYFA New Yorks glasväggar erbjuder oändliga användningsområden, som alla kan kombineras med våra karm- och skjutdörrar. Glasväggarna är producerade antingen med individuella glasmoduler eller som helglasväggar med utanpåliggande spröjs på båda sidor glaset.

Fönster

Ett industrifönster går att få i valfri storlek. Beroende på storlek kan vi antingen tillverka det som ett helt glas med utanpåliggande spröjs eller individuella rutor som monteras ihop på plats.

Industrivägg

En industrivägg går från golv upp till tak eller upp till den höjd ni önskar. I botten sätts en sockel som hjälper till vid montage att justera ojämnheter eller sneda golv, så att partiet hamnar i våg. Även här kan man få hela glas med utanpåliggande spröjs eller individuella rutor, beroende på storleken på partiet.

Teknisk information

DYFA New Yorks glasväggar erbjuder oändliga användningsområden som alla kan kombineras med våra karm- och skjutdörrar.

Glasväggarna är producerade antingen med individuella glasmoduler eller som helglasväggar med utanpåliggande spröjs på båda sidor glaset.

Vi har inga färdiga rutor eller partier och således inga standardmått, utan vi jobbar med alla mått när vi tillverkar industripartier för att du ska få en snygg lösning som passar just dina förutsättningar. Men vill man ha en liten hint på en snygg stående rutstorlek så kan man utgå från nånstans runt b*h 500*700 mm.

Bildgalleri

    Låt dig inspireras

    Villa Walldén