Skip to main content

VI ÄR EXKLUSIV PARTNER MED DANSKA

DYFA Industri
fönster

Industrifönster, väggar & dörrar från DYFA New York.

Genom industrifönster skapar man en ljus inomhusmiljö, men ändå med viss avskärmning. Att det har blivit ett populärt val i såväl hem som kontor är inte förvånande – för snyggt är det och dessutom skapar det en härlig atmosfär i rummet.

Med ensamrätt i Sverige tillverkar vi industrifönster från DYFA NEW YORK® SYSTEM.

DYFA NEW YORK® SYSTEM är ett unikt och patenterat modulsystem i glas och aluminium som skapar den rätta industrikänslan. Tillverkningen äger rum i vår produktionsanläggning i Varberg där partierna måttanpassas efter dina specifika önskemål.

Du bestämmer alltså själv hur stora och hur många rutor som ska produceras. Industripartierna levereras vanligen som byggelement och slutmonteras på plats med hjälp av en monteringsvideo. Om du önskar kan vi naturligtvis hjälpa till med monteringen antingen med våra egna erfarna montörer eller samarbetspartners på annan ort.

DYFA dörrar
DYFA NY

DYFA dörrar

DYFA erbjuder många olika dörrlösningar, som alla kan kombineras med våra New York väggar och fönster. Dörrarna är producerade antingen som traditionella ramdörrar eller som helglasdörrar med utanpåliggande spröjs.

Mått och design efter dina önskemål. DYFA New York System produceras efter ritningar och önskemål från varje enskilt projekt. Storlek, färger och fyllningar kan anpassas efter dina önskemål.

DYFA Väggar
DYFA NY

DYFA Väggar

DYFAs New York glasväggar erbjuder oändliga användningsområden, som alla kan kombineras med våra New York glasdörrar. Glasväggarna är producerade antingen med individuella glas-moduler, eller som helglasväggar med utanpåliggande spröjs på båda sidor glaset.

DYFA New York System tillverkas utifrån mått och design i det enskilda projektet. Storlek, färger och fyllningar kan anpassas efter unika önskemål.

DYFA NY

Montage & vägledning

Systemet utmärker sig med ett enkelt montage. Partier levereras som lösa delar med markerade profiler för rätt position. Ramar levereras sammansatta med härdat glas, klara för att monteras med ett enkelt klicksystem.

Besök dyfanewyork.com för att läsa mer om den enkla monteringen.

Besök vårt showroom!

250m2 fönster, skjutdörrar, industripartier, speglar, duschväggar, uterumspartier, skärmtak och mer. Förutom Schücos produkter visar vi även många andra glasprodukter som räcken, skjutdörrar, industripartier, speglar, duschväggar, uterumspartier, skärmtak, trappsteg i glas etc. Ni hittar oss på Stormhallsvägen 2 i Varberg.
Låt dig inspireras

Villa Walldén