Skip to main content

CIT I LÄ

GLASRÄCKEN

Med ett glasräcke får du en snygg avgränsning runt din uteplats eller balkong. Du skapar en luftig känsla och kan njuta av din utsikt. Ett glasräcke i din trapp släpper in ljus och ger ett stilfullt intryck såväl utomhus som inomhus.

Glasräcke ger en luftig inramning

Helglasräcke för att skapa en panoramavy eller kanske ett glasräcke med stolpar för att matcha stilen på huset. Höj- och sänkbara glasräcken för att sitta mer i lä eller kanske ett glasräcke med frostad glasyta för insynsskydd. Oavsett vad du väljer får du en luftig känsla i din trapp och en snygg inramning av din uteplats eller balkong.

Glasräcke – helglas eller med stolpar

Panoramavy – Helglasräcke passar fint både inomhus och utomhus och ger ett luftigt intryck utan skymmande stolpar.

Glasräcke med stolpar – Välj mellan runda eller fyrkantiga stolpar och tillbehör såsom klämfästen och handledare i olika utföranden.

Höj- och sänkbart glasräcke

Med ett höj- och sänkbart glasräcke bestämmer du själv om du vill sitta i lä eller låta vinden svalka dig. Du kan välja mellan ett räcke med ställbar höjd – Cit I Lä eller ett där glaset antingen är uppe helt eller nere – ClickitUp.

Teknisk information

Alla våra glasräcken har personsäkert glas och uppfyller Boverkets alla krav om glas och säkerhet. Det kan innebära härdat glas, laminerat glas och i vissa fall kombinerat (härdat och laminerat). Glastjocklekar från 8 mm till 21 mm. Räcken går att få med klarglas, frostat eller tonat glas. Vi har också olika infästningsalternativ. Välkommen till vårt showroom där vi visar flera olika räckesvarianter.

Bildgalleri