Skip to main content

VI ÄR STOLT PARTNER MED

SCHÜCO

Schüco kombinerar arkitektur, design och funktion. Att välja fönster och dörrar handlar inte bara om energieffektivitet och pris. Det handlar om att välja stil och ett material som passar både husets karaktär och den arbetsinsats som du är beredd att lägga på kommande underhåll.

Svenskt hantverk – Tysk kvalitet

Stämpel: Svenskt hantverk

Schüco – Aluminiumpartier med Attitüd!

Profilerna från Schüco levereras till oss med en turbil från Bielefeld, lackerade i valfri RAL eller NCS kulör. Vi kapar, fräser och gör bearbetningar för gångjärn, beslag mm i vår aluminiumverkstad i Varberg. De färdiga aluminiumpartierna monteras och glasas på plats hos kund av våra certifierade Schüco-montörer.

Skjut & vikpartier från Schüco
SCHÜCO

Skjut & vikpartier

Öppna upp fasaden och släpp in ljuset med en skjut- eller vikdörrslösning från Schüco. Du får en smakfull, stilren design och en välkomnande öppning. Med en vikdörr kan du öppna upp fullt ut och förena vardagsrum och terrass till en enda stor, härlig yta.

Oavsett bidrar både skjut- och vikpartier till ett generöst inflöde av ljus och utsikt. Gränsen mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet blir större och naturen kommer närmare.

Fönster från Schüco
SCHÜCO

Fönster

Fönster från Schüco kombinerar arkitektur, design och funktion på bästa sätt. Valet av fönster handlar om mer än pris och energieffektivitet. Att välja fönster handlar också om val av material och den stil som passar husets karaktär. Med sina smala profiler och maximala glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria aluminiumfönster.

Dörrar från Schüco
SCHÜCO

Dörrar

Entrén är ofta det första intrycket man får av en byggnad, vilket gör entrédörren till ett av byggnadens viktigaste element. På Karlsson & Dahl Glasmästeri erbjuder vi dörrar från Schüco som kan utformas på många olika sätt. Oberoende av om du vill ha en exklusiv dörr med en täckt plåtfyllning med inbyggd belysning och smarta funktioner eller en klassisk dörr med glas kan vi hjälpa dig att ta fram det optimala alternativet för dig och ditt hem.

Besök vårt showroom!

250m2 fönster, skjutdörrar, industripartier, speglar, duschväggar, uterumspartier, skärmtak och mer. Förutom Schücos produkter visar vi även många andra glasprodukter som räcken, skjutdörrar, industripartier, speglar, duschväggar, uterumspartier, skärmtak, trappsteg i glas etc. Ni hittar oss på Stormhallsvägen 2 i Varberg.
Låt dig inspireras

Tusenfalken