Skip to main content

Schüco

Dörrar

Exklusiva & funktionella dörrar

Vi erbjuder dörrar från Schüco som kan utformas på många olika sätt. Oberoende av om du vill ha en exklusiv dörr med smarta funktioner eller en klassisk dörr med glas kan vi hjälpa dig att ta fram det optimala alternativet för dig och ditt hem.

Glasdörr

När du köper dörrar genom oss måttanpassas dem för att du ska få exakt vad du söker. Med sina smala profiler och maximala glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria dörrar.

Entréparti

Entrén är ofta det första intrycket man får av en byggnad, vilket gör entrédörren till ett av byggnadens viktigaste element. Drömmer du om en exklusiv dörr med en täckt plåtfyllning med inbyggd belysning och smarta funktioner kan vi hjälpa dig att ta fram det optimala alternativet för dig och ditt hem.

Teknisk information

Glasdörr

ADS 50.NI: Glasdörr med oisolerade profiler, perfekt till bla uterum, förråd och vinrum.

ADS 70: Isolerad aluminiumdörr med enkelt isolersteg, finns i smalprofil (98 mm dörrbladsbredd) och modul (125 mm dörrbladsbredd).

ADS 75: Lite högre isoleringsförmåga med dubbelt isolersteg, finns i smalprofil (98 mm dörrbladsbredd) och modul (125 mm dörrbladsbredd).

Entredörr

ADS 70 HD: Högisolerande dörr, välj mellan plåt eller glasfyllning.

ADS 75 HD.HI: Högisolerande dörr särskilt utvecklad för stora entréer.

AD UP 90: Mycket stabil och välisolerad dörr som går att utrusta med all den senaste tekniken. 

Bildgalleri

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Tusenfalken

  Hus mitt i naturreservatets karga klipplandskap. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Lotta

  Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

  Referens Villa Utti - fönster och dörrar
  Case

  Villa Utti

  En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.