Skip to main content

Case

Villa Götesson

Vackra siktlinjer – minimal insyn

Enplanshus i modern stil med stor takterrass, influerad av arkitekturen kring medelhavet. Öppen planlösning och stora ytor att umgås på, både inne och ute. Med närhet till havet har fokus varit på vackra siktlinjer och minimal insyn. Öppenheten förstärks av bostadens många glas- och skjutpartier från Schüco som vetter mot havet men även mot garaget.

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

En trappa upp

En trappa i trä och glas leder upp till den enorma takterrassen som har en fantastisk utsikt över Tylön, Kattegatt och sandstranden. Från en fåtölj ovanför trappan kan man sitta och njuta av utsikten genom det jättestora takfönstret. 

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

Upp i det blå

Takterrassen, influerad av arkitekturen kring medelhavet, ramas in av ett helglasräcke. Tänk att få sitta här och njuta av utsikten mot havet och sanddynerna i en fåtölj eller i ett spabad.

Vikdörrar från Schüco

Lugn o harmoni

Alla skjutpartier och fönster är från Schüco. Profilerna är tunna och skapar en snygg inramning av utsikten. Materialmässigt samspelar glas, trä, betong, tegel, kakel och puts i en varm och lugn färgskala, både inne och ute. 

Vikdörrar från Schüco

Stilrent

Att välja fönsterpartier handlar om val av material och den stil som passar husets karaktär. Med Schücos smala profiler och maximal glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria partier.

Kundcase Villa Lotta
case

Villa Lotta

Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

Kundcase Villa Utti
case

Villa Utti

En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.