Skip to main content

Case

Tusenfalken

en tusenfalk mitt i naturreservatet

Ett offgrid-hus som smälter in i mitten av naturreservatets karga klipplandskap. Det drivs av solceller, gasol och en braskamin. Husets arkitektur är inspirerat av skeppet Millenium Falcon från Star Wars. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

Anpassat för västkustklimat

Det väderutsatta läget ställer höga krav på materialvalen. Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco som är tåliga och underhållsfria. Profilerna föranodiserades för att stå emot västkustklimatet ännu bättre.

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

Mitt i naturreservatet

Huset är väl integrerat med naturen och det är bara ett steg ut till naturreservatet och havet.

Vikdörrar från Schüco

En enda stor härlig yta

Öppna vikdörrarna och förena vardagsrum och terrass till en enda stor, härlig yta. Vikdörrarna viks ihop till ett smalt paket på utsidan. Ojämnt antal dörrar ger en gångdörr för enkel passage utan att behöva öppna hela vikdörrspartiet.

Vikdörrar från Schüco

Rätt fönster gör ditt hus till ett hem

Att välja fönster handlar om val av material och den stil som passar husets karaktär. Med Schücos smala profiler och maximal glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria fönster.

Kundcase Villa Lotta
case

Villa Lotta

Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

Kundcase Villa Utti
case

Villa Utti

En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.