Skip to main content

Schüco

Fönster

Fönster och fasad

Fönster från Schüco kombinerar arkitektur, design och funktion på bästa sätt. Att välja fönster handlar också om val av material och den stil som passar husets karaktär. Med sina smala profiler och maximala glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria fönster.

Fönster

När du köper fasta och öppningsbara fönster av oss måttanpassas dem för att du ska få exakt vad du söker. Blockfönter ger stilren design med maximal glasyta. Förutom solskyddsglas erbjuder vi även fasta och rörliga, utanpåliggande och inbyggda solskyddslösningar.

Fasad

Att välja fasad i glas framför vanliga fönster blir allt vanligare. Vi erbjuder glasfasader från Schüco i en rad olika utföranden och isoleringsgrader. 

Teknisk information

Fönster

AWS 70.HI, AWS 75.SI är högisolerande fasta och inåtgående fönster med aluminiumbåge som går att få med tilltbart vädringsläge (dreh-kipp).

AWS 75 BS.SI är högisolerande och har från utsidan dold båge, den slanka designen skapar en enhetlig utsida för fasta och öppningsbara partier. Dreh-kipp.

Fasad

FWS 50, FWS 60 högisolerade partier för de riktigt stora glasytorna.

Bildgalleri

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Tusenfalken

  Hus mitt i naturreservatets karga klipplandskap. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Lotta

  Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

  Referens Villa Utti - fönster och dörrar
  Case

  Villa Utti

  En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.