Skip to main content

Schüco

Skjut & vikpartier

Öppna upp & kom närmre naturen

Att välja en skjutdörrs- eller en vikdörrslösning ger en smakfull, stilren design och en välkomnande öppning. Öppna upp och förena vardagsrum och terrass till en enda stor, härlig yta. Gränsen mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet blir större och naturen kommer närmre.

Skjutparti

Med Schücos lyftskjutpartier kan du komponera ihop ditt parti utifrån dina önskemål om storlek, antal dörrblad, öppning (från sidan eller mitten), isolergrad och säkerhetsklass. 

Vikparti

Likadant med Schücos vikpartier kan du komponera ihop ditt parti utifrån dina önskemål om storlek, antal dörrblad, öppning (från sidan eller mitten), isolergrad och säkerhetsklass. Väljer du ojämnt antal dörrar får du automatiskt en gångdörr och du behöver inte öppna upp hela partiet.

Teknisk information

Skjutpartier

ASS 32 SC: Skjutparti med isolerglas. Lämpligt för uterum som ska vara frostfritt året runt.

ASS 50: Lyftskjutparti som är isolerat. Passar bra vid renovering, om- och tillbyggnationer.

ASE 60, ASE 80.HI, ASE 80 LC: Schücos senaste serie av lyftskjutpartier som är högisolerande med nya designdetaljer.

Vikpartier

ASS 70 FD: Vikparti med 2 eller 3 glas isolerglas

AS FD 75: Schücos senaste serie av vikpartier som är högisolerande med nya designdetaljer.

Bildgalleri

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Götesson

  Enplanshus i modern stil med stora ytor att umgås på, både inne och ute. Vackra siktlinjer och minimal insyn. Öppenheten förstärks av bostadens många glas- och skjutpartier från Schüco, som vetter mot havet men även mot garaget. 

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Tusenfalken

  Hus mitt i naturreservatets karga klipplandskap. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Lotta

  Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

  Referens Villa Utti - fönster och dörrar
  Case

  Villa Utti

  En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.