Skip to main content

Case

villa söderport

en dröm som går i glas

Ett modernt funkishus med ljus och luftigt känsla, bara några få stegs promenad till hav och centrum. Fönster och skjutpartier från Schüco kombinerar arkitektur, design och funktion på bästa sätt. Helglasräcken både in- och utvändigt förstärker den ljusa och luftiga känslan.

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

Första intrycket – entrédörren

Gör ett första intryck redan i entrén. Skräddarsydd aluminiumdörr som både är snygg och smart med modern teknik och säkerhet.

Oberoende av om du vill ha en exklusiv dörr med en täckt plåtfyllning med inbyggd belysning och smarta funktioner eller en klassisk dörr med glas hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för dig och ditt hem.

Aluminiumfönster och vikpartier från Schüco

Hemmets lugna vrå

Att enkelt kunna förflytta sig mellan ute och inne. Genom att vrida på handtaget lyfts skjutdörren och därefter skjuts den enkelt åt sidan.

Med ansiktet vänt mot havets horisont kan man se de magiska solnedgångarna över Kattegatt. 

Vikdörrar från Schüco

En oas av ljus

Glas kan användas till så mycket mer än bara traditionella fönster. Öppna upp från golv till tak med fasadpartier vilket ger ett stilrent och modernt helhetsuttryck.

Hörnfönster med steppat glas och minimala profiler ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk vid utsikt.

Vikdörrar från Schüco

Modern och stilfull spaljé i glas

Variant på glasräcke från golv till tak. Tonat glas med smala luftspringor och helhetsintrycket ger en känsla av lyx.

Kundcase Villa Lotta
case

Villa Lotta

Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

Kundcase Villa Utti
case

Villa Utti

En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.