Skip to main content

Schüco

Fönster & Dörrar

Fönster och dörrar från Schüco kombinerar arkitektur, design och funktion på bästa sätt. Valet av fönster handlar om mer än pris och energieffektivitet, det handlar också om val av material och den stil som passar husets karaktär.

Alla mått är standard för oss

När du köper fönster och dörrar genom oss måttanpassas dem för att du ska få exakt vad du eftersöker. Med sina smala profiler och maximala glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria fönster och dörrar. Vi tillverkar även exklusiva entrédörrar med smarta funktioner.

Fönster

Valet av fönster handlar om mer än pris och energieffektivitet. Att välja fönster handlar också om val av material och den stil som passar husets karaktär. Med smala profiler i aluminium och maximala glasyta får du stilrena, snygga och underhållsfria fönster.

Dörrar

Oberoende av om du vill ha en exklusiv dörr med en täckt plåtfyllning med inbyggd belysning och smarta funktioner eller en klassisk dörr med glas kan vi hjälpa dig att ta fram det optimala alternativet för dig och ditt hem.

Teknisk information

Fönster

AWS 70.HI, AWS 75.SI är högisolerande fasta och inåtgående fönster med aluminiumbåge som går att få med tilltbart vädringsläge (dreh-kipp).

AWS 75 BS.SI är högisolerande och har från utsidan dold båge, den slanka designen skapar en enhetlig utsida för fasta och öppningsbara partier. Dreh-kipp.

Glasdörr & Entrédörr

ADS 50.NI: Glasdörr med oisolerade profiler, perfekt till bla uterum, förråd och vinrum.

ADS 70, ADS 75: Isolerad aluminiumdörr, finns i smalprofil (98 mm dörrbladsbredd) och modul (125 mm dörrbladsbredd).

ADS 70 HD, ADS 75 HD.HI: Högisolerande dörr, välj mellan plåt eller glasfyllning.

AD UP 90: Mycket stabil och välisolerad dörr som går att utrusta med all den senaste smarta tekniken. 

Bildgalleri

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Götesson

  Enplanshus i modern stil med stora ytor att umgås på, både inne och ute. Vackra siktlinjer och minimal insyn. Öppenheten förstärks av bostadens många glas- och skjutpartier från Schüco, som vetter mot havet men även mot garaget. 

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Tusenfalken

  Hus mitt i naturreservatets karga klipplandskap. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Lotta

  Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Villa Utti

  En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.