Skip to main content

Schüco

Skjut & Vikdörrar

Att välja en skjutdörrs- eller en vikdörrslösning ger en smakfull, stilren design och en välkomnande öppning. Öppna upp och förena vardagsrum och terrass till en enda stor, härlig yta. Gränsen mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet blir större och naturen kommer närmre.

Vi skräddarsyr dina önskemål

På Karlsson & Dahl Glasmästeri erbjuder vi ett stort urval av skjut- & vikpartier med aluminiumkonstruktion som möter dina önskemål och förutsättningar – oavsett om du vill ha ett oisolerat eller ett välisolerat system. Vi hjälper dig givetvis att måttanpassa dina partier för att du ska få en skräddarsydd lösning som passar ditt hem optimalt.

Skjutpartier – maximal glasyta

Fördelen med ett skjutparti är att det är minimalt med profiler och maximal glasyta som ger en öppen känsla även när partierna är stängda.

Vikpartier – öppna upp fullt

Med ett vikparti från Schüco får du maximal öppning då hela 95% av partiet kan öppnas upp. De upp till 6 meter långa partierna gör att du kan öppna upp mot din altan, terrass eller balkong och suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett ögonblick.

Teknisk information

På Karlsson & Dahl Glasmästeri erbjuder vi ett stort urval av skjut- och vikpartier från Schüco med aluminiumkonstruktion som bemöter alla önskemål och förutsättningar – oavsett om du vill ha ett oisolerat system för inomhusbruk eller om du vill ha ett välisolerat system för ett uterum. Vi hjälper dig givetvis att måttanpassa dina partier för att du ska få en skräddarsydd lösning som passar ditt hem optimalt. 

Oisolerade skjutpartier från Season o Allvy. 

Isolerade skjutpartier från Schüco. 

Oisolerade vikpartier från Allvy. Isolerade vikapartier från Schüco.

Bildgalleri

  Referens Tusenfalken vikdörrar av Schüco
  Case

  Tusenfalken

  Hus mitt i naturreservatets karga klipplandskap. Vikdörrar från Schüco som lätt öppnas åt sidan suddar ut gränsen mellan inne och ute och terrassen blir en del av bostadsytan på sommaren.

  Referens Villa Lotta - skjutpartier av Schüco
  Case

  Villa Lotta

  Hållbar hallandslänga med skjutpartier och fönster i aluminium från Schüco. Den moderna ladan har ett stort skjutparti i vardagsrummet som ger en bred öppning mot innergården där familjen ofta umgås.

  Referens Villa Utti - fönster och dörrar
  Case

  Villa Utti

  En Hallandsgård i modern tappning och dess färg är en hyllning till ladugårdens röda färg. Tack vare husets vikdörrar ges möjligheten till att öppna upp helt och skapa ytterligare ett rum i form av en innergård.